Sådan bliver du en tjekket zombie

Sådan bliver du en tjekket zombie

Af Thomas Arnt og Ane Gudrun

Sådan bliver du en tjekket zombie er 1’eren i Totalt tjekket serien. Totalt-tjekket serien er en guide til de udøde, så de har styr på de mest basale ting i deres udøde efterliv

Læs mere om 2’eren Sådan bliver du et tjekket spøgelse HER

More than meets the eye

Mange tror, at zombier kun er klamme monstre, som slæber sig rundt på efter hjerne og frisk kød, det er de også, men de er meget mere end det.

1.august udkommer en meget anderledes fagbog. En fagbog for modebevidste zombier. Bogen er lavet af to erfarne zombier, som giver en masse ækle råd til helt nye artsfæller: Hvordan man skal klæde sig for at følge zombiemoden. Hvem er bedst at spise. Hvad gør zombier, når de går på stranden osv.

Du er blevet til en zombie. Tillykke med det! Måske har du endda været zombie i nogen tid. Desværre føler du, at det ikke rigtig kører for dig, at der mangler noget bid, og at de andre zombier er lidt mere zombieagtige end dig.

  Du har ret.
Men bare rolig – Vi er her for at hjælpe dig. Med vores elegante modetips, fantastiske zombiefacts og gode råd kan du på ingen tid gå fra at være en wanna-be til en vaskeægte tjekket zombie.

Besat af en gal zombie

Forfatter Thomas Arnt har været af fascineret af zombier, siden han som barn læste Dennis Jürgensens bog Kadavermarch. Sidenhen er det blevet lidt af en besættelse, som nu har udmøntet sig i den anderledes fagbog: Sådan bliver du en tjekket zombie.

Skabelsen af bogen er sket i tæt samarbejde med illustratoren Ane Gudrun. Allerede fra Thomas Arnt fik de første ideer tog han kontakt til Ane Gudrun, da han vidste hun var den rette til at give hans ideer liv. Og de har arbejdet tæt sammen om tilblivelsen.

Rådne råd og farverige facts

Bogen er propfyldt med alskens gode råd, lige fra en grundig gennemgang af mode for udøde, til anbefalinger om hvordan man bedst kommer op af graven. Samtidig indeholder bogen også en masse facts om zombier og hele myten bag. Det er nok den første bog af sin art, som henvender sig direkte til læserens indre zombie, og ikke kun zombien som ydre fjende. Derfor er det også et bevidst valg at illustrationerne en blanding af ægte klam zombie-stil, men også humor og en vis nuttethed, som får læseren til at holde af sine nye artsfæller.

Sådan bliver du en tjekket zombie, er en skør guide til helt nye zombier, som kan læses med stor fornøjelse læses af børn og barnlige sjæle.

Der er mere godt på vej

Sådan bliver du en tjekket zombie er Thomas Arnts første bog på forlaget Calibat, men han har flere bøger på vej, som forventes at udkommet senere på året, og der er selvfølgelig flere zombier på vej fra hans hånd. Ane Gudrun har illustreret og skrevet bøger ved bl.a. Alinea, Turbine, Dreamlitt, Snepryd m.f. De brænder begge for at lave flere gode historier for børn og unge i fremtiden.

Fantastiske anmeldelser:

Eva Lucia – reviews & literature LINK

“Man læser og mores undervejs, samtidig med at man bliver nødt til at stoppe op og nærstudere illustrationerne. Selvom de er klamme (for det er jo zombier), så fanger Ane Gudrun simpelthen essensen af det. Jeg er vild med hendes streg og synes, at der gemmer sig utrolig meget bag egentlig enkle illustrationer. Hende skal vi også holde øje med! Der er masser af potentiale at komme efter.” Eva Lucia

Bognørden -LINK

“…og alt sammen er skønt illustreret” Bognørden

Special effects sminkør – LINK

“Ane Gudruns grotesk fede, herligt klamme og virkelig sjove illustrationer er et smukt og perfekt supplement til teksten.”  Henrik Andersen -special effect

——————–

Sådan bliver du en tjekket zombie

Forfatter: Thomas Arnt

Illustrator:  Ane Gudrun

Forlag: Calibat