5 gode nyheder.

Lugt af muld

For det første vil jeg lige minde om, at dette er årets sidste vintermåned. Der er kun 20 dage til kalenderen siger FORÅR.. og vintergækker og krokus og fuglefløjt og lugt af optået muld og solstråler og anemoner og derefter grønt løv. Det er gode billeder i hovedet.

Vækket en kreativitet i dvale

Jeg var ude i en kunstforening for at holde foredrag om kreativitet.
Jeg fik så mange fine kommentarer med hjem.

Det er ikke min mening at presse folk, når jeg er ude at holde foredrag, men på den anden side, er jeg heller ikke bange for at give mine råd direkte. Jeg fik derfor nok denne kommentar med hjem: ”Du gav os ikke et spark over skinnebenet, men et kærligt spark bagi – meget inspirerende. ”

Og jeg blev helt rørt over nedenstående ord, som jeg fik med hjem på en lap papir. Det føles så fantastisk, hvis jeg har vækket en kreativitet i dvale.

”For pokker et spændende liv du har. Vil klart skubbe lidt mere på mig selv, bruge dine råd til at give mig selv plads til mig og min kreativitet, som jeg ved er derinde, men har ligget i dvale længe.”

 

4 … hele 4 bøger på vej

Jeg har et stykke tid båret på en dejlig nyhed, min lille Elna kommer som bog. Elna-serien er en bog-serie for de 0-4årige og har en klar spændingskurve, lidt humor og få karakterer. Jeg har gjort dette for at ramme direkte i målgruppen.  Da jeg sendte mine tre bøger til forlaget, fik jeg et ret dejligt svar. ”Vi vil ikke kun have tre, vi vil gerne have fire bøger.” Og det var svært at få armene ned til tastaturet for at skrive den fjerde bog. Bøgerne kommer på Forlaget Silhuet.

 

 

Klub kickstart

Jeg opdagede ved et tilfælde, at Ib er med i Klub Kickstart, Og det gjorde mig så glad. Klub Kickstart er et samarbejde mellem Als Research, Dansk Flygtningehjælp og forlagene Alinea og Carlsen og er et skoleunderstøttende tilbud til flygtningebørn, som er kommet til Danmark inden for de sidste 2 år. Og “Ib har en dum dag” er med i rød pakke.
Ib og jeg er lidt flyvende over det.

Du kan læse mere om det her: LINK

Unikhorn

Jeg oplever tit at få en idé, og hvis den ikke bliver udført … (eller i det mindste bliver skrevet ned) så sætter det propper i kreativiteten. Det lyder underligt, men lidt som når man ikke får sagt noget i lang tid i et selskab, så er det så svært pludselig at begynde på at sige noget, for hvorfor skulle man, når man ikke sagde det sidste og det sidste, man havde tænkt at sige. Sådan er det også med kreativitet, oplever jeg. Man skal lade den flyde uden at give sig selv argumenter om hvorfor … bare fordi en kreativ idé er lidt som en gave, og det er da dumt ikke at pakke den ud, når man har fået den.

Jeg fik en idé om den lille fyr du ser på billedet neden under, delte den på min facebook side, og jeg havde ikke tænkt, at jeg skulle andet med ham, end bare ’have’ ham, men det viste sig at jeg fik mange forespørgsler om køb af ham. Og jeg bestemte mig derfor at lave et lille selskab af Unikhorn, som jeg har valgt at kalde dem. De kommer til salg på min hjemmeside snart, og jeg skal nok huske at delagtiggøre dig i, hvornår de små væsner kan købes.

Kærlig hilsen Ane Gudrun