Anmeldelser af Tegneøvelser og Tegnelege

Se Nor forklare om bogen her

https://www.instagram.com/p/CfcFFuNsH6w/

Anmeldelse fra norogfarlaeser

At tegne er at leve✍️

Var det ikke sådan, den gode HCA sagde? Hmm eller noget tæt på i hvert fald 😊

Vi har haft fornøjelsen af at hygge med Tegneøvelser og tegnelege af @anegudrun !

Bogen indeholder en lang række teknikker, som gør dig dygtigere til at tegne og styrker din kreativitet. Den henvender sig både til dem, der ikke er så dygtige til at tegne og til de øvede. Det fine ved sådan en bog er, at du jo bare kan shoppe rundt blandt teknikkerne, og nogle af dem sprang Nor over, mens han hyggede sig mange gange med andre.

Der er også teknikker, der kræver flere deltagere, og her havde vi især meget sjov med Tre streger-metoden, hvor jeg skulle sætte tre streger/kruseduller på papiret, og Nor skulle lave det om til en tegning af noget. Swipe til højre 👉 for at se dén teknik og et par af de andre 😊

Nor var især glad for den klassiske teknik med at tegne ting i ovaler, mens min favorit er en mega fin en, hvor du laver tegninger ud af kafferinge! Super sjovt og samtidigt udfordrende for kreativiteten.

Ane er jo virkelig, virkelig dygtig til at tegne, og mange af os kender hendes streg fra de mange børnebøger, hun har illustreret.

Her lærte Nor også lidt, for Ane er god til at italesætte ens behov for perfektion. Det gør faktisk ikke noget, at resultatet ikke blev super godt. Det er processen, der er vigtig. Nor har det svært med, at tegningen på papiret ikke ligner det, han så for sig i hovedet, men de mange nye teknikker gav ham nye muligheder for at arbejde med det.

Det er en bog, du kan tage frem igen og igen. Den er selvfølgelig velillustreret 😊 og så er det faktisk nemt at forstå, hvad Ane gerne vil have dig til at gøre og hvordan. Lige noget til en lang sommerferie 😊❤️

Fra 7-8 år 👍

———————


fantastiske.familie.boger

Anmeldelse af Tegneøvelser og tegnelege af Ane Gudrun: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner 

Find papir og blyant frem og gør klar til at blive bedre til at tegne. 

Ane Gudrun viser i denne bog masser af øvelser til at tegne mennesker, dyr og være kreativ med papir og blyant. 

Øvelserne er lette at gå til, simpelt forklaret og man bestemmer selv sværhedsgraden af det man tegner. 

Vi brugte et par eftermiddage rundt om bordet med børn fra 9 til 12 år. Alle hyggede sig og fik nogle gode nye teknikker med fra bogen. 

Bogen har masser af genlæsningsværdi da øvelserne kan genbruges og sværhedsgraden af det man tegner øges.

– En anbefaling herfra.

———————


bog_finken

ANMELDELSE

Titel: Tegneøvelser og tegnelege,…fra 7 år til 100+år
Forfatter: Ane Gudrun
Forlag: Forlaget Ravn

Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget

I denne fine lille bog (65 sider), finder vi masser af tegneøvelser og tegnelege, for børn og voksne. Der er både mulighed for at bliver bedre til at tegne, men også til at udvide ens kreative tankegang i det hele taget. Mange af øvelserne virker ligeledes afstressende.
På første side remser forfatteren de redskaber op, der er brug for.
Og så er det bare med at kaste sig ud i de spændende opgaver!
Der er både nogle man kan lave alene, nogle er beregnet til være flere, og nogle kan endda laves i onlinesammenhænge.

Jeg går i gymnasiet, og har billedkunst som valgfag. Der tegner vi meget. Jeg finder denne bog vældig interessant. Det er både en super guide i hvordan man kan komme i gang med at tegne. Og er man lidt erfaren, er der nye, sjove og kreative måder at tegne på, og mange fine teknikker.
Rigtig god inspiration.
Det er samtidig en flot bog med skønne illustrationer. Jeg kan varmt anbefale denne bog under juletræet, eller som mandelgave i år, da det er en glimrende bog, der kan bruges af alle! /Victoria

Vurdering: 5/5

———————

Uddrag af bibliotekets materiale vurdering

KØB BOGEN HER