At have en bums man er glad for og om en konkurrence…

netbumsen-ane-gudrun-fur-oehrberg

 

Om at have en bums man er glad for… men som alle ved, så skal man ikke pille i den selv…

Sådan en oplevelse har jeg lige haft, bare ikke med en rigtig bums dog.

Som du måske læste i tidligere blogindlæg, så har jeg skiftet navn. Du kan læse om hvorfor HER, hvis du gik glip af sommerfuglen på barnevognen.

Panik….

Hele min 5årig gamle hjemmeside skulle flyttes. Selvfølgelig gerne uden at miste hverken billeder, blogindlæg eller noget andet. Jeg plejer selv at kunne finde ud af mange ting omkring min hjemmeside, men dette vidste jeg, at jeg ikke kunne. Så jeg kontaktede min ven Morten, som har et ny-startet firma der hjælper med hjemmesider.  Netbumsen, hedder hans firma.

Han lovede at hjælpe mig. Det gjorde han også. Han flyttede og installerede og mange ting jeg ikke forstår. Og på kort tid var alt så fint… næsten. Der manglede liiige nogle småting., som han ville ordne senere.

Meeeen jeg synes ikke, at jeg ville være mere i vejen, så jeg begyndte så småt at pille ved de sidste detaljer selv. Men som med bumser, så skal man jo ikke selv give sig til at pille. Men det gjorde jeg… selvfølgelig.

Og i løbet af de næste timer, gik jeg fra ro til total panik.

JEG FIK SLETTET HELE MIN HJEMMESIDE.

5 års arbejde væk!

Og jeg måtte selv ind og rode i HTML-koder og hist op og kom herned. Stor-svedende fik jeg det hele tilbage og jeg manglede kun pletvist hår af alt det flænsen i garnet.

Alt åndede fred og ro, men jeg var alligevel ikke helt tilfreds, jeg skulle lige pille lidt mere…. Bare lidt, men…bare lidt, du ved…

SÅ FIK JEG SLETTET HELE MIN FIRMAMAIL.

Alt brevveksling mellem mig og mine kunder, og de forlag jeg har fat i, link til de kurser jeg tager —– ALT var væk.  Jeg måtte købe noget tilbage, som jeg lige havde opsagt…. Men hvem holder ikke af at betale for den samme vare to gang.. ……Nej vel.

Det var en dag i total frustration.

Det hele kører heldigvis igen …. Og som  Netbumsen sagde til mig, “næste gang må du hellere holde de ”Trigger-happy fingre” i ro”

… og jeg vil da forsøge.

ABC- plakat konkurrence, som lovet

Jeg har tidligere lovet, at jeg igen ville sætte et klassesæt plakater på højkant.

Du kan deltage i konkurrencen her LINK

Skal du bruge en ABC-plakat nu eller vil du se nærmere på gevindsten kan du se den på linket HER

Vi skrives ved

Ane Gudrun

Fur Øhrberg