Elna bøgerne

Nu er Elna udkommet

 

Beskrivelse af Elna fra forlaget:

”Mød Elna! Denne skønne lille pige, som er skabt af Ane Gudrun.

Elna-bøgerne er søde og sjove bøger til børn i alderen 2-5 år. I hver bog følger vi Elna, som oplever naturen og verden på sin helt egen måde. I serien findes: ’Elna elsker dyr’, ’Elna møder en krabbe’, ’Elna vil have æbler’, ’Elna er en sneengel’.”

Små møder med naturen.

I Elna bøgerne møder Elna naturen og dyrene. Jeg ønsker ikke med Elna at skabe historier, hvor Elna har konfrontationer eller dialog med en mor og far, eller venner. I Elna bøgerne får Elna hjælp af en dum kat, prøver at kæle en flue, tror hun redder et næsehorn, deler sin pølsemad med en krabbe osv.

Altså små møder med naturen.

Børn er kloge

Når jeg skaber bøger, lægger jeg vægt på IKKE at tale ned til mine læsere. Selvom målgruppen er små børn, så forstår de meget mere end vi tror, tilmed kan man sagtens regne med, at de er vilde med humor også.

Derudover er det vigtigt med de små korte bøger, at der stadig er en spændingskurve, så bogen bliver interessant selvom den er kort; at der sker noget spændende, og at man reelt har en historie at fortælle og som har en pointe.

Jeg har i Elna bøgerne lagt stor vægt på humoren, og jeg har allerede fået skøn tilbagemelding på lige netop det. ”Elna elsker dyr er så sjov, at selv voksne mænd på 40år kan grine med,” lød en kommentar på instagram den anden dag.  Og hvor fantastisk, hvis jeg har ramt en fælles humor med barn og oplæseren.

Elna kan købes i boghandleren, hvis de ikke har den hjemme, så kan den bestilles hjem.

 

Håber du støder på Elna på din vej.

Elna er udgivet på forlaget Silhuet 

Kærlig hilsen Ane Gudrun

 

Du kan finde strikkeopskrift til Elna dukken her: LINK