Jagten på nøglerne – endeligt udgivet Hurrra

 

Nu er min finde-kigge-bog endeligt udgivet. Den er at finde på turbine forlaget HER.

 

forside jagten på nøglerne ane fur ohrberg Anø

 

Her er hvad der skrives om den indtil nu:

Den er både anmeldt i avis og på instagram (link under nedenstående bagsidetekst)

JAGTEN PÅ NØGLERNE
I eventyrriget Oldenrig hersker tolv kongelige alfer over hver sit område.
Hvert år mødes de kongelige alfer i Oldenrigs Venskabssale for at feste og knytte venskaber, så freden i riget bevares. Venskabssalene er låst med tolv nøgler, og hver enkelt alf vogter over sin nøgle.
Men denne gang er freden truet, for alferne har gemt deres nøgler så godt, at de ikke kan finde dem igen. Vil du hjælpe alferne med at finde nøglerne?Jagten på nøglerne er en eventyrlig kigge-finde-bog for de lidt større børn. Illustrationerne er smukke og indbyder til, at man fortæller fantasifulde historier og eventyr.
Her er bibliotekets lektørudtalelse HER
I avisen skriver de om Jagten på nøglerne HER

 

“bornenesboger” på instagram anmelder Jagten på Nøglerne  HER
Hvad skriver jeg selv.
Jeg startede med at ville lave en bog bygget op om de 12 billedkort i et kortspil. Da jeg var barn og var på besøg hos min elskede mormor, havde jeg ikke altid legetøj med, men så fandt jeg et, for mig, helt magisk kortspil frem. Billedkortene var så flotte synes jeg, og det kunne let bruges til, i bedste game of thones stil, at lege konspirende magtkampe mellem hjerter, ruder, spar og klør.
Jeg gav hvert billedkort en personlighed og et rige i min findebog. Det var en lang opgave, da bogens sider er utroligt detaljerede.

Men da jeg sendte bogen ind fik jeg afslag, med forklaringen om, at løse kortspil og bogsalg ikke var en god idé. Jeg skrev, om jeg måtte vende tilbage, hvis jeg kunne løse det problem. Det fik jeg lov til.

Nu er bogen bygget op om fire forskellige raser af feer, og en gennemgående opgave som skal løses. Læseren skal finde nøglerne som skal sikre freden i riget Oldenrig.

Jeg har bestræbt mig på at lave en findebog, som har et indhold og universer, og ikke bare at som skørt finde univers. Jeg har fået mange gode kommentarer om bogens smukke illustrationer og dens egnethed til dialogisk læsning. Det er jeg rigtigt glad for.

Du kan køber Jagten på Nøglerne her, eller smutte på et af lands biblioteker, som har købt en god potion. God fornøjelse.

 Venlig hilsen Ane Gudrun Fur Øhrberg