Om Lyset og Mørket

Lyset og mørket Ane Gudrun

Forleden lavede jeg et opslag om, at jeg hørte gyserpodcast og rettede nuttede tegninger – og det gav mig lyst til at dele noget, som jeg længe har tænkt på:

Jeg er så bange for at blive sat i bås.

Jeg vil ikke ’kun’ være forfatter til søde børnebøger eller ’kun’ være besat af gyset og det grumme. Jeg vil have lov at lege frit. Det snakkede jeg også med Randers Amtsavis om, da jeg blev interviewet af journalisten.

Læs hele artiklen HER

Jeg følger to spor Ane Gudrun i Amtsavisen

Så længe jeg kan huske har lyset og mørket fulgt mig, og det drømmer jeg om at jeg kan få lov til at være fri i. Og jeg håber at andre også giver sig selv lov

– Ja, det er rart at sætte mennesker i kasser, for så ved vi, hvad vi kan forvente, men det er da så meget smukkere at lys og mørke, humor og alvor, Ying og Yang kan følges frit ad.

Her har jeg forsøgt at synliggøre det i disse to portrætter af mig, som jeg faktisk synes illustrerer det på fineste vis. Billederne og designet er lavet af dygtige specialeffektdesigner Henrik Andersen fra AmosFX og hans ven Dennis Hansen.

Jeg håber også andre lader sig selv lege frit.  

Ane Gudrun ‘Naturfolk’ foto af Henrik Andersen og Dennis Hansen
Ane Gudrun ‘Dark Lovecraft-Lover’ foto af Henrik Andersen og Dennis Hansen

Kærlig hilsen Ane Gudrun

Du kan læse mere om mig HER