Sjæletegning

Bestil en sjæletegning

 

Hvad er en sjæletegning

En sjæletegning eller sjælstegning kan både vise din sjæl eller din situations sjæl eller din visions sjæl.  Sjælen bliver her brugt i betydningen, af det som ikke er det materielle, men noget som ligger og sitrer imellem lagene, noget udenfor det direkte materielle.

At have et maleri eller en tegning på væggen er dejligt, at have et maleri eller tegning du selv har valgt, er skønt, men at have en tegning på væggen, som er lavet specielt til dig, er fantastisk. En tegning du ved betyder lige det for dig, som du ønsker.

 

“Du kan læse mig”

Jeg har oplevet det igen og igen, at når nogen bestiller tegninger hos mig, så tegner jeg lige det, de havde håbet på og mere end det. ”Det er som om du kan læse mig uden af kende mig.” Nogle nævner sågar, at jeg kan åbne en kanal op til eller hen til dem og ramme dét det handler om lige på kornet.

Og jeg elsker at ramme rigtigt, derfor gør jeg mig umage for at ramme præcist.

Jeg tegner figurer, mennesker, dyr, ting og symboler ud fra det, du oplyser mig. Jeg er en fagligt stærk tegner, og det ses også i mine sjæletegninger. De sjæletegninger jeg tilbyder, er meget figurative og med vægt i farvernes betydning. Nogle er fyldt med meget, andre er enkle i deres udtryk.

 

Hvordan bestiller du en sjæletegning

Du kan bestille et sjælebillede hos mig ved at sende mig en mail. I den mail kan du forklare lidt om, hvad du ønsker, en tekst om dig selv eller om noget/nogen der betyder meget for dig, som du gerne vil have illustreret. Dine visioner som du gerne vil have tydeliggjort, Din og din partners relation, dig selv, eller en afdød du savner mv. Du har ønsket, jeg tegner det.

 

Størrelse  og  priser

Jeg laver sjæletegninger i A4 og i A3 prisen kan være fra 750kr – til 2300kr. afhængig af, hvad du ønsker.

 

Materialer

Jeg starter med blyant, og derefter kan jeg vælge at farvelægge med farveblyant, maling, akvarel eller tush. Der kan også snige sig materialer fra naturen eller hverdagen ind på tegningerne; et blad, en fjer, en gammel blonde, men kun hvis jeg synes det passer til dig og dine ord.

 

Modtag hos dig selv

Du kan bestille over min mail, vi kan derefter skrive eller ringe. kontakt@anegudrun.dk

Vi kan snakke om størrelse, deadline og tema. Jeg sender billedet til dig med posten, når det er færdigt. Derefter kan du nu glæde dig til at modtage din helt egen sjæletegning.

 

Det siger kunder

”Du åbner for en kanal ’op til’. En meget fin og ren kanal. Og det er som om, at du kan tegne et billede af hvordan man ser ud inden i. Eller på sjælsplan om man vil…”

”Jeg er vild med dem og de er lige i skabet”

”Jeg ELSKER dit arbejde og min veninde så det og kaldte det for genialt, så du kan godt være stolt!! Tak, du er nu med til at gøre min drøm til virkelighed!!!”

”Jeg er meget, meget taknemmelig. Det du laver er så fint og stærkt. Du kan altså noget særligt.”

” Du kan et eller andet specielt og meget dyrebart med at fange essensen.”

 

 

Eksemplerne du ser her på siden er ikke købte sjæletegninger. Sjæletegninger er kun for folk selv. Billederne du ser her, er bare som eksempler på sjæletegninger, de fleste ikke farvelagt.

Hjertelig hilsen Ane Gudrun

 

 

 

bøger og illustration