Stinas gobelin

Her kan du læse Stinas oplevelse af, hvordan en sjæletegning også kan bruges, og hvad den kan gøre for én.

Stinas gobelin

“Jeg fik en vision om at lave et stort vægtæppe med et middelalderligt motiv/stil. Der skulle være bestemte symboler og temaer med. Jeg tegner selv nogenlunde, men slet ikke godt nok til at ramme præcis udtryk og stemning i min visualisering. Derfor kontaktede jeg Ane Gudrun over telefon og forklarede hende, hvad jeg havde set for mit indre blik.

Illustrationsskitsen jeg udførte til Stina

Ane formåede at ramme præcis det udtryk, jeg havde visualiseret, og jeg mærkede, hvordan jeg blev trukket dybt ind i en stemning og et møde med noget sjæleligt i billedet.

Stina ved sit store smukke vægtæppe

Jeg syede tæppet færdigt og et par år efter viste sig et nyt billede, der kaldte på at blive til virkelighed. Også denne gang ramte Ane Gudruns tegning dybt ind. Jeg husker, at jeg blev berørt til tåre, for der var genklang og en følelse af lindring eller en helende kontakt med noget indeni. Det kunne næsten føles som et minde eller et dybt savn, som pludselig stod foran mig.

Illustrationsskitsen jeg udførte til Stinas anden gobelin

Jeg er stadig i gang med det andet vægtæppe, og jeg glæder mig til at kunne hænge det ved siden af det første og daglig mødes med min sjæls erindringer

starten på gobelinen af Stina er under udarbejdelse

Det er ikke altid hovedet og den rationelle hjerne forstår sjælstegningerne, men lader man dem modstandsfrit lyse ind i hjertet mødes man med en helende kraft som sjælen forstår. Det gør godt.”

Raven i close up

Teksten herover er skrevet af Stina – Stina er bl.a. zoneterapeut og samtaleterapeut

Læs mere om hendes arbejder HER

Læs mere om sjæletegninger HER

Mvh Ane Gudrun