Sjæletegning

Bestil en sjæletegning

pr til sjæletegninger 9
pr til sjæletegninger 8
pr til sjæletegninger 7
pr til sjæletegninger 6
pr til sjæletegninger 5
pr til sjæletegninger 4
pr til sjæletegninger 3
pr til sjæletegninger 2
pr til sjæletegninger 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

læs også artikel fra Nyt Aspekt om mine sjæletegninger

Forside til Nyt Aspekt -Find artikel HER

Hvad er en sjæletegning

En sjæletegning eller sjælstegning kan både vise din sjæl eller din situations sjæl eller din visions sjæl.  Sjælen bliver her brugt i betydningen, af det som ikke er det materielle, men noget som ligger og sitrer imellem lagene, noget udenfor det direkte materielle.

At have et maleri eller en tegning på væggen er dejligt, at have et maleri eller tegning du selv har valgt, er skønt, men at have en tegning på væggen, som er lavet specielt til dig, er fantastisk. En tegning du ved betyder lige det for dig, som du ønsker.

Ravnen er min nordiske sjæl

Læs Stinas oplevelse af, hvad en sjæletegning også kan

“Du kan læse mig”

Jeg har oplevet det igen og igen, at når nogen bestiller tegninger hos mig, så tegner jeg lige det, de havde håbet på og mere end det. ”Det er som om du kan læse mig uden af kende mig.” Nogle nævner sågar, at jeg kan åbne en kanal op til eller hen til dem og ramme dét det handler om lige på kornet.

Og jeg elsker at ramme rigtigt, derfor gør jeg mig umage for at ramme præcist.

Jeg tegner figurer, mennesker, dyr, ting og symboler ud fra det, du oplyser mig. Jeg er en fagligt stærk tegner, og det ses også i mine sjæletegninger. De sjæletegninger jeg tilbyder, er meget figurative og med vægt i farvernes betydning. Nogle er fyldt med meget, andre er enkle i deres udtryk.

Du er jo din egen urtehave

Hvordan bestiller du en sjæletegning

Du kan bestille et sjælebillede hos mig ved at sende mig en mail. I den mail kan du forklare lidt om, hvad du ønsker, en tekst om dig selv eller om noget/nogen der betyder meget for dig, som du gerne vil have illustreret. Dine visioner som du gerne vil have tydeliggjort, Din og din partners relation, dig selv, eller en afdød du savner mv. Du har ønsket, jeg tegner det.

jagten på den lille drøm

Størrelse  og  priser

Jeg laver sjæletegninger i A4 og i A3 prisen kan være fra 750kr – til 2300kr. afhængig af, hvad du ønsker.

A4: 750Kr  (cirka pris -kan stige ved høje detaljegrad. Du oplyses om dette inden start)

A3: 1250kr (cirka pris -kan stige ved høje detaljegrad. Du oplyses om dette inden start)

A3: 2300kr hvis du sådan har ønsker om ‘maleri/collage’ med naturmaterialer eller andre elementer. (Se eksempel her)

kram dit indre monster

Materialer

Jeg starter med blyant, og derefter kan jeg vælge at farvelægge med farveblyant, maling, akvarel eller tush. Der kan også snige sig materialer fra naturen eller hverdagen ind på tegningerne; et blad, en fjer, en gammel blonde, men kun hvis jeg synes det passer til dig og dine ord.

heksesjæl

Modtag hos dig selv

Du kan bestille over min mail, vi kan derefter skrive eller ringe. kontakt@anegudrun.dk

Vi kan snakke om størrelse, deadline og tema. Jeg sender billedet til dig med posten, når det er færdigt. Derefter kan du nu glæde dig til at modtage din helt egen sjæletegning.

Vi kan ikke altid beskytte dem

Det siger kunder

”Du åbner for en kanal ’op til’. En meget fin og ren kanal. Og det er som om, at du kan tegne et billede af hvordan man ser ud inden i. Eller på sjælsplan om man vil…”

”Jeg er vild med dem og de er lige i skabet”

”Jeg ELSKER dit arbejde og min veninde så det og kaldte det for genialt, så du kan godt være stolt!! Tak, du er nu med til at gøre min drøm til virkelighed!!!”

”Jeg er meget, meget taknemmelig. Det du laver er så fint og stærkt. Du kan altså noget særligt.”

” Du kan et eller andet specielt og meget dyrebart med at fange essensen.”

“Kære Ane, Hold da op, hvor er det præcist. Du har ramt helt rigtigt, for da jeg læste de ord, du fik, begyndte jeg græde. En hulken, som jeg kalder ur-gråd, og som kommer fra et dybt sted. Det er en forløsende gråd, som ikke varer længe.”

“Kære Ane Gudrun. Du ramte plet!”

” Kære Ane. Din tegning/akvarel giver mig mening. Den er så smuk. Jeg fik tårer i øjnene. Din tegning vil fremover hjælpe mig til at bevare roen og troen på, at jeg vil få det bedre, blot være tålmodig.”

” Du får lige endnu en kæmpe tak for tegningen. Vi var bare begge så rørt over hvor godt det ramte og hvad det stod for. Du har simpelthen så meget godt, at give af.”

“Det hele ramte lige ned i alt dem omrokering, der sker inde i mig lige for tiden og jeg glæder mig helt vildt til at få tegningen hjem og hænge et sted, hvor jeg ser den hver dag. “

“Tusind tak Ane
Den er jeg virkelig glad for. Du har i den grad hørt/ læst/ set mig.”

Jomo – the joy of missing out

Eksemplerne du ser her på siden er IKKE alle købte sjæletegninger. Sjæletegninger er kun for folk selv. Billederne du ser her er bare som eksempler på sjæletegninger, de fleste ikke farvelagt. Jeg deler nemlig kun sjæletegningerne, hvis du giver mig lov.

Hjertelig hilsen Ane Gudrun

velkommen hjem lille hjerte
farvel min unge ven
Mørket passer på mig
tryghed i mørket

Læs også artiklen fra Nyt Aspekt her HER

Artikel fra Nyt Aspekt – side 1 -2
Artikel fra Nyt Aspekt – side 3

Kontakt mig via kontakt@anegudrun.dk

Kærlig hilsen Ane Gudrun

bøger og illustration