Foredrag til voksne

Jeg tilbyder foredrag og kurser til voksne

  • Foredrag om min vej til at udgive bøger

Forfatter, tegner, skuespiller eller … skjoldmø. Sådan skrev jeg i min dagbog som 10årig, at mine fremtidsplaner var. To af fremtidsplanerne går det lidt trægt med, men de andre to vil jeg gerne fortælle om. Om hvor jeg er på rejsen for at komme tættere på målet om at skrive og illustrere flere bøger… og flere og flere bøger.”

Jeg tager dig med på min rejse fra en 10årigs-bog-drømme, gennem nogle hårde år, og til nogle af min færdige bøger.

  • Foredrag om kreativitet med  øvelser og ideer (udfra bl.a. mine klummer –læs klummer HER )

Ord  om mig som foredragsholder:

Det var meget spændende, at høre Ane fortælle om sine illustrationer og sit forfatterskab. Og høre hende fortælle om den svære vej til et ”gennembrud”. Og at se de fantastisk flotte tegninger og de mange bøger. Jeg kan anbefale at bestille et foredrag af Ane, du/I bliver underholdt og beriget”  Jytte Schmidt

Ane fortæller om sine fortællinger og illustrationer på en enormt inspirerende måde. Det er befriende at opleve en forfatter, der formidler til børn på en måde, hvor selv voksne bliver grebet af det. Hende burde flere kende til!” Signe Helbo

Jeg kan varmt anbefale Ane som foredragsholder. Hun er klar i mælet, og hendes bøger og tegninger er helt fantastiske. Alt muligt held og lykke til dig, Ane” Inger Andersen.

Ane har holdt foredrag om sit forfatterskab og illustrationer. Vi er alle dybt betagne. Ane har en helt unik måde at arbejde på. Stor respekt.” Anne-Lise B.

Læs mange flere dejlige anbefalinger  HER
Du kan læse kontaktoplysningerne HER  – Kontakt mig

bøger og illustration