Foredrag til voksne

Jeg tilbyder foredrag og kurser til voksne om mit forfattervirke og om hvordan du bliver mere kreativ

Foredrag om mit forfattervirke:

Forfatter, tegner, skuespiller eller … skjoldmø. Sådan skrev jeg i min dagbog som 10årig om mine fremtidsplaner. To af fremtidsplanerne går det lidt trægt med, men de andre to vil jeg gerne fortælle om. Om hvor jeg er på rejsen for at komme tættere på målet om at skrive og illustrere flere bøger… og flere og flere bøger.”

Jeg tager dig med på min rejse fra en 10årigs-bog-drømme, gennem nogle hårde år, og til nogle af min færdige bøger.

Foredraget “Forbliv kreativ”:

Jeg giver dig flere gode råd og konkrete fifs til, hvordan du forbliver kreativ og hvordan du tager din kreativitet seriøst.

Du kan kontakte mig HER for at få et uforpligtende tilbud på et foredrag eller workshop

Du kan også læse flere tilbagemeldinger, før du bestemmer dig:

Det var meget spændende, at høre Ane fortælle om sine illustrationer og sit forfatterskab. Og høre hende fortælle om den svære vej til et ”gennembrud”. Og at se de fantastisk flotte tegninger og de mange bøger. Jeg kan anbefale at bestille et foredrag af Ane, du/I bliver underholdt og beriget

Jytte S.

——

Ane fortæller om sine fortællinger og illustrationer på en enormt inspirerende måde. Det er befriende at opleve en forfatter, der formidler til børn på en måde, hvor selv voksne bliver grebet af det. Hende burde flere kende til!

Signe H.

——

Jeg kan varmt anbefale Ane som foredragsholder. Hun er klar i mælet, og hendes bøger og tegninger er helt fantastiske. Alt muligt held og lykke til dig, Ane

Inger A.

——

Ane har holdt foredrag om sit forfatterskab og illustrationer. Vi er alle dybt betagne. Ane har en helt unik måde at arbejde på. Stor respekt.

Anne-Lise B.

Læs mange flere flotte tilbagemeldinger HER

Du kan kontakte mig HER for at få et uforpligtende tilbud på et foredrag eller workshop

bøger og illustration