Foredrag til børn

”Min datter plejer altid at sidde med Ipaden, når jeg kommer hjem fra arbejde, I dag hørte hun kun musik og bad mig være stille, fordi hun var ved at skrive historier og tegne til”

Tilbagemelding fra en mor efter mit foredrag på deres skole.

——

Vil du have bog-glade børn?

Det er et faktum, at det øger børns bog-glæde at få besøg af en forfatter eller  illustrator. Jeg er begge dele, derfor fortæller både ud fra tekst og illustration.

Efter min kunstskoleuddannelse blev jeg er uddannet lærer. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er med et varieret program, og hvor vigtigt indlevelse er, når man står over for verdens mest ærlige publikum.

”Jeg tror, det her bliver MEGA kedeligt” (citat: dreng fra 0.kl.), sådan startede mit sidste forfatter/illustratorforedrag, det endte dog med at drengen spurgte, om jeg ikke kunne komme hver onsdag.

”Ane fik grebet børnene fra de første sætninger af den løgnehistorie, hun indledte sit foredrag med. Hun fortæller meget levende med både ord, stemme, ansigt og krop. Det at hun brugte løgnen som udgangspunkt for at fortælle, vakte børnenes interesse, og de syntes det var alle tiders selv at få lov til at prøve at lave løgnehistorier for hinanden. På fin måde varierede Ane mellem at fortælle, læse højt og vise billeder og små film og hun inddrog børnene i snakken og aktiverede dem med quiz og korlæsning af en af de begynderlæsebøger, hun arbejder på.”

Tilbagemelding fra lærer Pia Johansen

(læs hele Lærerens/læsevejlederens (Pia Johansen Povlsen) kommentar her

“Oktober har været en måned, hvor jeg har brugt lidt tid i min undervisning på Ane Gudrun forfatterskab, da hun den 1. November 2022 skulle lave foredrag for vores indskoling. Det var i særdeleshed interessant at høre om hvilke tanker hun gør sig i forhold til illustrationerne til hendes fortællinger. I det hele taget et rigtig fint foredrag rettet mod de yngste. Det har været fedt at bruge tid på at dykke ned i et forfatterskab, og jeg må sige, at jeg er ret vild med Ane Gudruns bøger, som er virkelig smukke og som tager nogle emner op, som er yderst relevante.
Vi var alle meget begejstrede og det giver bare så god mening at eleverne ser med egne øjne at forfatteren er et levende menneske, som har gjort sig nogle tanker om bogen og ikke bare et navn på forsiden.”

eventyrdromme – lærer og bogblogger

——

Dejlige anbefalinger fra børn:

”Det var rigtig fedt!
De der løgnehistorier var rigtig fede. I starten troede jeg faktisk på hende løgnehistorie. De der bøger hun skrev er rigtig gode, fordi de handler om venskab og har løgnehistorier i sig.
Hun er skidegod til at tegne!”

Artur 1.a.

——


” Hun var god til at fortælle og forklare.
Hun var god til at bruge en dramatisk stemme, når hun læste højt, så det ikke blev kedeligt.
Hun lærte os, at det er vigtigt at bruge ansigtsudtryk, når man tegner billeder til fortællinger.
Det var fedt, at hun sagde, at man bare skulle begynde at skrive i vores alder, hvis man havde lyst, og at man ikke skal give op.”

Mikkel, Cathrine og Mathilde 5.b

——-

”Det var ret godt med den der bog Jagten på nøglerne. Den var spændende. Det var sjovt at møde hende og høre hvad det var hun kunne. Hun er sød.”

Victoria 3.b og Olivia 3.a

——

Læs flere fantastiske børne-tilbagemeldinger her

Tilbagemeldinger fra forældre og lærer på bl.a. mail, facebook til forfatterforedraget:

”Det var SÅ vellykket.”

”Jeg sidder lige og får en meget fyldigt referat om Æder Edderkop og alle de andre monstre og Prinsesse Perlesnor – fantastisk”

”Han synes det var en super skøn dag, og mega sjovt. Mor det slet ikke historier som vi plejer og læse 😊😉😊 stort indtryk må man sige. Tak for en super oplevelse til vores børn”

”Min datter plejer altid at sidde med Ipaden, når jeg kommer hjem fra arbejde, I dag hørte hun kun musik og bad mig være stille, fordi hun var ved at skrive historier og tegne til”

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud på et foredrag KONTAKT

Foredrag for børn – illustratorforedrag – forfatterforedrag – Ane Gudrun forfatterforedrag – børnebogsforfatterforedrag

bøger og illustration