Tilbud

Forbandet OnDsdag (softcover)

kr. 50.00

Målgruppe: fra 14år og YA (ung-voksen)

(Størrelse Vægt: 355 g Dybde: 18 mm Bredde: 143 mm)

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Læs om bogen HER

For Iben, Jonas og Aada bliver fundet af en gammel mystisk broche starten på en kæde af udfordringer, der aldrig burde være begyndt. Uhyggelig kærlighedshistorie fra 14 år

Bagsidetekst:   En broche med en tilknyttet spøgelseshistorie er starten på en udfordringsleg, som aldrig burde være begyndt. Den bitre og ensomme outsiderpige, Ibber, bor i Tarmstrup, en lille by langt væk fra alt. Ibber er vild med fantasy og planter, men hun er ensom og har kun sin højtråbende barndomsven Jonas. En dag flytter en finsk familie til byens spøgelseshus, og Ibber og Jonas møder Aada, som har en stærk fascination af heksekulte.

En udfordring – ingen vej tilbage.

”Karlsvognen sløres i overfladen, da jeg langsomt sætter min fod i vandet. Det er tydeligt at mærke, at temperaturen er lige omkring frysepunktet. Det gullige skum flytter sig med små ryk under de ringe i vandet, jeg starter. Bunden bliver mere klæg, og jeg finder først grund ti centimeter nede i mudderet. Jeg kunne hænge fast heri. Det er ikke ufarligt, kan jeg mærke, men jeg skal bare under, så jeg kan stoppe denne fucking leg.”

FORBANDET ONdSDAG er en YA-thriller med en snert af det overnaturlige.