Forbandet OnDsdag (Hardback)

kr. 199.00

Målgruppe: fra 14år og YA (ung-voksen)

(Størrelse Vægt: 355 g Dybde: 2,5 mm Bredde: 143 mm)

 

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Læs om bogen HER

Forbandet OnDsdag

En udfordring – ingen vej tilbage

En broche med en tilknyttet spøgelseshistorie er starten på en udfordringsleg, som aldrig burde være begyndt.

Den bitre outsider, Ibber, føler sig ensom i den lille by Tarmstrup, da hun kun har sin højtråbende barndomsven, Jonas Haul Klausen aka Ass-Haul Klausen.

Men en dag flytter en finsk familie ind i byens spøgelseshus, og Ibber og Jonas møder Aada, som har en stærk fascination af det overnaturlige. Aada finder en broche bag et af husets paneler sammen med et brev fra brochens tidligere ejer. Det starter den vanvittige udfordringsleg, som aldrig burde være begyndt.

Forbandet OnDsdag er en YA-thriller med en snert af det overnaturlige og en god portion sort humor.

Karlsvognen sløres i overfladen, da jeg langsomt sætter min fod i vandet. Det er tydeligt at mærke, at temperaturen er lige omkring frysepunktet. Det gullige skum flytter sig med små ryk under de ringe i vandet, jeg starter. Bunden bliver mere klæg, og jeg finder først grund ti centimeter nede i mudderet. Jeg kunne hænge fast heri. Det er ikke ufarligt, kan jeg mærke, men jeg skal bare under, så jeg kan stoppe denne fucking leg.

Bogen er klassisk gys med spøgelser og henvisninger til det okkulte, men den er også en troværdig beskrivelse af de psykologiske mekanismer som en udfordring blandt venner kan sætte i gang.

En uhyggelig og velskrevet bog som jeg varmt kan anbefale.

fantastiske.familie.boger

Jeg var vældigt underholdt af Forbandet OnDsdag, der starter som en ’almindelig’ ungdomsroman, men udvikler sig til en mørk thriller.

Gyseren

Ane Gudrun skaber det perfekte setup for en god og spændende ungdomsthriller!

‘Forbandet OnDsdag’ får mine varmeste anbefalinger.

jeghaaber

Ane Gudruns ungdomsthriller er en bog fuld af udfordringer, censureret sprog, humor, mørke hemmeligheder og udspekuleret hævn. En kombination der giver en fantastisk gyserhistorie.

gizmoamh

Læs flere anmeldelser HER